aktualnościzdjęciaRada Regionalna SIPmultimedialne archiwumwładzeProgram
Wtorek, 19 czerwca 2018
Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
SPOTKANIA, SZKOLENIA, DZIAŁANIA....

19 maja 2011 r. we Włocławku oraz w Grudziądzu już kolejny raz spotkali się Członkowie Rady Regionalnej SIP - ćwiczenia w wydawaniu zaleceń i uwag poprowadziła przewodnicząca rady Marta Zielińska-Adamczyk. Członkowie rady wysłuchali również wykładu z zakresu przepisów BHP - prezentację można pobrać na stronie Regionu. Wszyscy uczestnicy aktywnie i z dużym zaangażowaniem pracowali. Posypało się dużo pytań, na które wspólnie podjęliśmy próbę udzielenia odowiedzi. Niektórzy SIP podzieili się z pozostałymi uczestnikami swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami z dotychczasowej pracy jako SIP.
     Oddziały we Włocławku i Grudziądzu gościnnie podjęły uczestników spotkania stwarzając SIP dogodne warunki pracy. Wszyscy Sołeczni Inspektorzy Pracy zostali na koniec zajęć poproszeni o zastanowienie się i nadesłanie do Regionu tematów na które chcieliby dyskutować i dowiedzieć się więcej - pozwoli to prezydium RR SIP opracować ciekawy program nowych zajęć po przerwie wakacyjnej.
     W powyższych zajęciach udział wzieli: Dorota Kunicka z Muzeum Etnograficznego w Toruniu, Iwona Szymańska z NSZZ "S" VI-CA, Renata Kucharska z PSS "Społem", Robert Krzeszowski z "Polpak -Papier", Maria Klaban z "Visscher-Carawelle", Dariusz Ochociński z Delekty, Ryszard Michalak "Opakofarb", Marian Bigoszewski "Anwil" S.A., Anna Górna z Soda Polska CIECH Sp. z o.o.; Robert Dziamski z Soda Polska CIECH Sp. z o.o.; Sławomir Janowicz "Drumet" oraz z Poczyt Polskiej Eugenia Imbra.
ZAPRASZAMY NA SPOTKANIE DLA SIP 3-4 CZERWCA DO GÓRZNA !