aktualnościzdjęciamultimedialne archiwum
Wtorek, 20 listopada 2018
Imieniny: Anatola, Edyty, Rafała
Opublikowano 22-06-2018 08:17
     Od przyszłego tygodnia - zgodnie z zapowiedziami wygłoszonymi podczas Walnego Zebrania Delegatów i pierwszej sesji Zarządu Regionu pojawi się kilka nowych narzędzi dla usprawnienia funkcjonowania związku w regionie. Po pierwsze już wreszcie ruszy nowa strona www, z którą mieliśmy trochę technicznych kłopotów, ponieważ obecna jest zakotwiczona na obcym serwerze, a do tego wyszło kilka innych kwestii formalnych, którymi nie będziemy zawracali nikomu głowy. Po drugie "odpalamy" fanpage na facebooku, tak, że liczymy na wsparcie wszystkich związkowców działających w tej społeczności. Po trzecie od nowa budujemy bazę elektronicznych adresów i jeszcze parę innych przedsięwzięć, których na razie publicznie nie wyjawimy.
     Prezydium pracuje nad harmonogramem sesji, tematyką i terminami szkoleń ale w okresie wakacji przewidujemy jedno posiedzenie ZR pod koniec lipca.
 Fot. Grudziądzki senator (PiS) Andrzej Mioduszewski (z prawej, z lewej przedstawiciel wojewody kuj-pom J. Kowalski) wsparł niedawno starania brodnickich związkowców za szpitala powiatowego. Tu w Ministerstwie w sprawie dotacji dla szpitala.