aktualnościzdjęciamultimedialne archiwum
Sobota, 20 października 2018
Imieniny: Ireny, Kleopatry, Witalisa
Opublikowano 15-04-2018 14:52
     Na 27 kwietnia Prezydium ZR zaplanowało przeprowadzenie ostatniej sesji Zarządu Regionu tej kadencji. Obrady mają  mieć zwykły charakter i nie przewiduje się jakichś innych akcentów, choć pewnie bez wspólnego zdjęcia się nie obędzie. Tymczasem członkowie Prezydium dyskutowali nie tylko o programie obrad, lecz także omawiano przygotowania do zbliżającego się Walnego Zebrania Delegatów Regionu. Z podsumowań akcji wyborczej wynika, że może w nim wziąć udział około 120 delegatów. Do przygotowania jest szereg sprawozdań, a także wiele pracy organizacyjnej. To wszystko nieco zakłóca fakt, iż kilka komisji zakładowych nie przeprowadziło jeszcze wyborów. Trzeba tam dotrzeć i wyjaśnić takie stanowisko.
     Prezydium omawiało też przygotowany przez pewną firmę projekt nowej strony internetowej. Na razie nie zyskał akceptacji, ponieważ głoszono do niego kilka uwag. Mimo to strona ma być gotowa przed Walnym Zebraniem Delegatów.
Fot - część przewodniczących kz z ziemi dobrzyńskiej - po wyborach trochę się zmieniło...
Fot & text Piotr Grążawski